tiistai 14. heinäkuuta 2009

Punsselien pauketta

Tänään vastusti valokuvaus... Aina tuli jostain heijastuksia tai joku kiipesi portaita ja täräytti näin kuvausalustanani toimivaa kulunutta puurappusta :D Mutta jotain ideaa siis ainakin saa, miten täällä on punsselit paukkuneet!


Max- laatat ovat tilaustöitä. Hopeaa.Keskimmäiselle tehty solmiokoru mallia "tietack". Eli se on pinssintapainen, tuikataan solmion ja paidan läpi. Hopeaa edelleen.Tämä laatta on vapaana, eli myytävänä. Tekstinä "rakas". Tiedustele jos kiinnostaa :) Myyty.
Tässä on hopeanappi! Onnistui yllättävän hyvin ajatellen, että tein tämän jämäpalasta ja alkuun sydän oli ihan muotopuolikin. Mutta viilailemalla ja punsseloimalla sain siitä varsin kivan! Ajattelin nappia tulevan pitsiboleroni kiinnittäjäksi mutta toki voin myydäkin tämän pois. Tai tehdä juuri sinunlaisesi napin neuletta kiinnittämään tai koristamaan! Myyty.


Ja näitä saa muuten lisää! Kysynnästä johtuen päätin, että teenkin näitä sitten lisää. Joten ota yhteyttä jos haluat omasi! :D

10 kommenttia:

PikkuMyy kirjoitti...

Suloinen nappi!!! Sopii vain arvoiseensa käsityönä tehtyyn vaatekappaleeseen.

Pape kirjoitti...

Hyvin sanottu, hieno nappi!

katri kirjoitti...

Ihana nappi ja ihana solmiokoru. Laatutyötä jälleen. :)

Muikku kirjoitti...

Nyt jää miettimään, kuka lopulta tuon "rakas"-laatan ostaa ja kelle sen antaa, ja millainen tarina heistä syntyykään <3 Kauniita ovat, kaikki!

Amalia kirjoitti...

Nappi on aivan ihastuttava. Hyvä idea pienen miehen solmiokorussa. Rakas laatta <3 ja hauskaa pohdintaa aiheesta Muikkusella.

Mags kirjoitti...

Ah, ihana nappi!!

Vilma kirjoitti...

Ihana nappisydän!

PaulaL kirjoitti...

Nappi on tosi hieno!

inkku kirjoitti...

Ah, tuota nappia! <3

siina*k kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Olen huono kiittämään kaikkia erikseen kommentoinneista, joten kaikille siis yhteiskiitos <3

Nappi ja rakas- laatta menivät siis heti, mutta laittamalla postia osoitteeseen siinakjewelry at gmail.com saa tilattua lisää ;) Ja nappeja on tulossa jonkin ajan päästä lisää, joten neulojat voivat olla "kuulolla" :D