maanantai 27. huhtikuuta 2009

Terkkuja pajalta!

Terveiset hopeapajata! Kyllä jotain korujakin syntyy, vaikka teen pihahommia, remontoin ja neulon vielä niiden normaalikotihommien päälle. Koruilu ja neulonta on vaan niin ihanaa vastalääkettä arkirutiineille :) Joitain neuleitani löytyy täältä.


Seuraavassa tilaustyölaattoja. Sterling-hopeaa, hieman vasaroituna pallopäävasaralla. Iso J- kirjain on sahattu sydämeen, muut kirjaimet on lyöty punsseleilla.


Viimeaikoina olen saanut useammankin kyselyn siitä, opettaisinko koruntekoa. Valitettavasti aikani ei riitä! Lisäksi olen opetellut tätä itsekseni, joten en ole mikään ammattilainen enkä koe, että olisin siksi pätevä opettajaksi. Työhuoneeni ovi on kyllä auki kotonani, eli kurkkimaan voi aina tulla! :)

Kirjastoissa ja kirjakaupoissa on runsaasti kirjoja korunteosta. Tietoa löytyy paaaaaljon myös internetistä ja alan foorumeilta. Ei muuta kuin Google käyttöön!


8 kommenttia:

katri kirjoitti...

Ihania laattoja. Mukavan erilaisia, kun on hieman kokeneet vasarointia.

Sanos muuta. Jos saisi muutaman tunnin vuorokauteen lisää, niin sitähän voisi puuhailla vaikka mitä. :o

inkku kirjoitti...

Tosi kiva pinta noissa laatoissa! Mietinkin juuri tässä päivänä eräänä että oletko mahtanut tehdä mitään kun ei blogi ole päivittynyt. :)

siina*k kirjoitti...

Kiitti Katri ja Inkku!

Joo, kyl sitä on tullu puuhasteltua... Monta isompaa tuotosta on tuolla keskeneräisenä. Mutta kun on tuota muutakin puuhaa ;)

Matskuja on kyl tullu ostettua ihan mahdottomasti lisää :D

PikkuMyy -- Paula kirjoitti...

Jei! Kiva, että sustakin kuulee (siis lukee...)! Ihanan tarkoituksellisen kuhmuisia nuo laatat, antaa just sitä sopivaa särmää.
Ihanaa kevättä Sinulle!

Amalian Aarteet kirjoitti...

Kivat laatat. Tuttu juttu niin pal tekemist ja niin lyhyet päivät. Kävin kurkkaas neuleitakin, kivoja juttuja sielläkin.

Mags kirjoitti...

Vasarointi on tehnyt mukavan pinnan; hienot laatat ;-D Ja kiva kuulla sunsta!!

PaulaL kirjoitti...

Hienot laatat! Vasarointi sopii todella hyvin noihin, antaa ihan erilaisen olon kuin sileä pinta :)

Neuleblogi oli kans kiva, minusta on aina mukavaa nähdä korutekijöiden muitakin kättentuotoksia :)

Helmiliina kirjoitti...

Hienot laatat.. Ihanaa, kun sinultakin päivityksiä tähän osoitteeseen.. ;)