sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Sunnuntaikuvaa...

Tein eilen ison kasan korupiikkejä "varastoon"... No, ei niitä kovin paljon jäänyt kun innostuin tekemään tätä rannekorua. Idea on ollut mielessä pitkään, mutta toteutus ottaa aina aikansa. Tässä siis mieheni nimeämä runsas rannekoru:


"One Million Dollar Baby"

Sterling- hopeaa ja värjäämättömiä, malvansävyisiä mv-helmiä.

*

Sterling silver with undyed mauvey FWP.Tässä vielä yhteiskuva jo aiemmin solmitusta helminauhasta (samat helmet kuin rannekorussa) sekä Orissa- granaatti- korvarenkaista. Sävyt ovat suorastaan vedet kielelle herauttavat!

14 kommenttia:

Helmiliina kirjoitti...

voi Siina-kulta.. tuo rannekoru on pöyristyttävän ihana! .. taisin blogissani kertoa sellaista ihanista sydämen väpätyksistä.. tuo rannekoru aiheutti muutaman ylimääräiset lyönnit! Kaunis!! .. kiitos..

mags kirjoitti...

Kertakaikkisen ylimaallisen ihastuttava! Upeaa Sisteri - sinulla on pettämätön tyylitaju :-)

anzu kirjoitti...

Ihana tuo ykköskoru :)

Katri kirjoitti...

On se kaunis. Sellainen ihanan romanttinen ja hempsukka.

Ei kai se auta, kuin suunnata tänään Kelaan. Vaikka pahalta se ainakin heidän sivujen perusteella vaikuttaa. :(

siina*k kirjoitti...

Kiitos, tytöt kommenteista! :D

Koru on kyllä ylellinen, seksikäskin. Tykkään itsekin ;)

KoukkuHelmi kirjoitti...

Onpas vaaleanpunaista kerrakseen! (Ei siis negatiivisessa mielessä). Näyttäviä :-)

ÖÖ, tuota onkos noita korupiikkejä kuinka monimutkaista tehdä itse? Ja kuinka paksusta langasta ne on? Olen vähän ihmetellyt, että kaupoista löytyy vaan todella ohuita piikkejä. ? - Hmm, tähän varmaan löytyy vastaus Helmetistäkin? Tuli nyt vaan tässä mieleen ;-)

siina*k kirjoitti...

Kiitos Koukkuhelmi!

Helmetissä on tämä keskustelu: http://foorumi.helmetti.fi/viewtopic.php?t=554 jossa puhutaan paljon korupiikkien valmistuksesta itse. Helppoa kuin heinänteko ;)

Tuossa on 0.6mm langasta tehtyjä korupiikkejä, mutta langan paksuus kannattaa sovittaa helmien reikien kokoon. Varsinkin mv-helmien kanssa usein tuo 0.6mm on liian paksu. Noissa helmissä oli onneksi tarpeeksi isot reiät. :)

LauraN kirjoitti...

kaunis! <3 ja ihanan runsas! tuo tuntuu varmaan ylelliseltä ranteessa :P

KoukkuHelmi kirjoitti...

Kiitos Siina! :-)

Sielläpä olikin taas lukemista ;-) En jaksanut loppuun asti, ja muutenkin asia jää vielä hautumaan - ei pidä tässä ahnehtia kaikkea kerralla...

magi kirjoitti...

Väpätyksiä täälläkin!

Anu kirjoitti...

Rannekoru on ihana! Niin ylellisen näköinen. Olen joskus haaveillut samantyylisestä, mutta koska olen laiska ja edelleen ostokorupiikkien varassa niin korulle tulisi ihan tolkuttomasti hintaa :O Jääköön siis odottamaan joko rikastumista tai omatekoisia korupiikkejä ;)

siina*k kirjoitti...

Kiitos Anu!
Kuule, olen kyllä melko varma, että korusta tulee halvempi ostopiikeillä :S Näillä hopealangan hinnoilla omatekoiset piikit tulevat kalliiksi!!

Anu kirjoitti...

Ihan tosi? Mä kun olen kuvitellut että ostopiikit on paljon kalliimpia verrattuna omatekoisiin...Hmmm, täytyykin alkaa laskeskelemaan :D

siina*k kirjoitti...

Ihan tosi... Jos lasket vaan matskut, on siinä ja siinä onko se kannattavaa, mutta jos lasket oman työn osuuden päälle, hinta pompsahtaa pilviin :S